Vi är Diakoniaaktivisterna. Vi lämnar avtryck och tror på att en bättre värld är möjlig. Tillsammans förändrar vi världen. Välkommen till vår blogg!

fredag 8 augusti 2008

Frizon...

Nu har vi varit här på Frizon i nästan två dagar. Jag tycker utställningen är jättefin!!!!!! Speciellt kavajen med massa fingeravtryck på som Anders Borg (finansminseter=han för sveriges talan i IMF) är en bra idé. Jag hoppas verkligen att han reagar när han får den. Han lär inte ha fått så många liknande saker innan i alla fall.

Vi har mest varit i Värdens tält, där vi har våran utställning. Det är ett väldigt mysugt ställe att vara på, det finns ett café och några andra organisationer här inne. Ett annnat väldigt mysigt ställe är virustälstet. Dit kan man gå och dricka te, man får jättgulliga pyttesmå tekoppar och hela tekannor. Borden är låga, så man sitter på golvet. Vi har varit på några konserter också. Min faviorit hitills har varit ett band som heter "the lonley deer".

Det har regnat båda nätterna vi har varit här, men det har mest varit uppehållsväder på dagarna. Som tur är så har det inte regnat in i tältet, så inga av våra saker har blivit våta.