Vi är Diakoniaaktivisterna. Vi lämnar avtryck och tror på att en bättre värld är möjlig. Tillsammans förändrar vi världen. Välkommen till vår blogg!

fredag 29 juni 2012

Till Anders Borg!

Hej Anders Borg!

Diakoniaaktivisterna här. Vi är på Peace & Love just nu och pratar skatteflykt med folk. Om att det är en sjukt dålig grej som gör att fattiga länder förlorar 160 miljarder dollar i rena skatteintäkter varje år, du vet (du har ju själv tagit upp att det är ett viktigt problem för utvecklingsländer). Folk som vi pratar med här tycker verkligen att detta är jätte jätte jättedåligt, som du borde kunna göra något åt. Titta här själv, så får du se! Här är några personer som vill peppa dig att bli vår Robin Hood - och ta tillbaka skatten till de fattiga:


De tycker du är skitsnygg som Robin Hood, håller du inte med? Vi ska åka till några fler festivaler i sommar och samla in såna här bilder. Sen tänkte vi lämna över dom till dig, så du får en massa pepp och positiv energi att lägga på arbete för att stoppa skatteflykten. Vi vet att du kan. Kom igen nu!

Varma hälsningar,
Diakoniaaktivisterna