Vi är Diakoniaaktivisterna. Vi lämnar avtryck och tror på att en bättre värld är möjlig. Tillsammans förändrar vi världen. Välkommen till vår blogg!

måndag 10 september 2007

Vi är tillbaka

Efter nästan en månads tystnad är vi tillbaka! I helgen träffades 22 glada och fredliga Diakoniaaktivister till terminsstart. Vi umgicks, åt, dansade (multikulticluben på Södra Bar går inte av för hackor) och planerade terminen som ligger framför. Det är mycket spännande i görningen; klimat och fattigdom kommer att vara ett fokus under terminen. Det finns också kampanjer att delta i, skolor som vill ha besök, MR-dagarna och mycket annat. Jag blev jättepeppad och jag tror att de flesta blev det. Nu sitter jag ju t.ex. här och tänker på det istället för att planera den lektion jag snart ska ha på en folkhögskola... blir väl lite nattjobb!

Uppsalagruppen startar snart! Den 20 september är det en öppen träff - om du är ung Uppsalabo sugen på att förändra världen - kom dit vetja! Se mer på www.diakonia.se.

Även Stockholmsgruppen kommer snart att ha en infoträff - håll utkik här.

Bloggen kommer att finnas kvar även efter sommaren. Vi vill skriva om vad vi gör, tillståndet i världen, godaste rättvisemärkta chokladen och annat som far genom huvudet.